0496 89 39 64

Nieuws

Wat doet een Elektricien?

Een elektricien is verantwoordelijk voor het onderhouden en aanleggen van de infrastructuur die nodig is voor elektriciteit. De elektricien zorgt er voor dat stroom veilig ons huis binnen komt. Door alles op de juiste manier aan te sluiten kunnen wij veilig ons stroom aftappen uit de stopcontacten. Als iemand toch teveel stroom pakt van een groep of er ergens kortsluiting is zal deze groep uitvallen.

Osram stelt gamma winkelverlichting voor

Ook in handelszaken is verlichting belangrijker dan je zou denken. Met onder meer de Parathom Pro AR-lampen heeft de fabrikant nieuwe oplossingen klaar om winkels tegelijk van decoratief en functioneel licht te voorzien.

Een lichtpunt in de tuin

Al te vaak wordt solar tuinverlichting geassocieerd met sfeerverlichting, niet met functionele verlichting. Maar daar brengt Philips nu verandering in.

Legrand zet in op bewegingsdetectie voor een efficiënt lichtbeheer

Onder de noemer ‘Lighting Management’ lanceert Legrand detectoren die je verlichting zullen sturen naargelang je aan- of afwezigheid in een bepaalde kamer.

Bedien je kantoorverlichting via je smartphone

Een innovatief ‘connected’ verlichtingssysteem van Philips moet via verschillende soorten feedback laten weten waar er precies iemand aan het werk is en zo energiekosten besparen waar geen bezetting is.

LZF speelt met fineerhout

Hout is een veelgebruikt materiaal in de wereld van designverlichting, maar LZF pakt het iets anders aan. Het richt zich op fineerhout en bekomt zo een warm en huiselijk effect.

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs